Rochusbuurt

zondag, 19 January

Laatste updatema, 05 feb 2018 11am

 • Registreer
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Uitslag enquête betaald parkeren Rochusbuurt

Het betaald parkeren in de Rochusbuurt blijft beperkt.

Uit de enquete onder de bewoners van de Willem van Millemberchstraat, Willem van Hornestraat en de Jan van Schoonvorststraat, is naar voren gekomen dat een meerderheid geen betaald parkeren wil in betreffende straten. 

In de voorafgaande discussie op Facebook en in het Rochusnieuws was duidelijk dat er niet unaniem negatief gereageerd werd op het voorstel. Een aantal bewoners zag ook voordelen. Het voorstel van de gemeente was echter niet erg duidelijk omtrent de kosten voor bewoners en hun visites. Ook ervaringen in andere buurten werden betrokken bij de discussie, waarbij bleek dat de invoering van betaald parkeren vaak niet aan de verwachtingen van de bewoners voldeed. Op persoonlijke basis heeft een betrokken bewoonster zelfs alle bewoners persoonlijk benaderd, en uitgelegd wat de gevolgen zouden kunnen zijn voor de invoering, en hun keuze geënqueteerd en overlegd aan de gemeente.

Volgend op deze uitslag zal er volgens betrokken ambtenaar geen voorstel naar de raad gaan voor de introductie van betaald parkeren in deze wijk.

 

Uitslag enquête betaald parkeren Rochusbuurth

U bevindt zich hier: Home Uitslag enquête betaald parkeren Rochusbuurt